top of page

Fyll på med energi och kunskap och följ med oss på en inspirerande träning och livslust resa i Toscana!

Följ med på en exklusiv träning och njutningsvecka i underbart vackra Toscana! En resa där vi tillsammans ska njuta av träning, livslust och allt vackert Toscana har ett erbjuda. Förutom att träna kommer vi att njuta av härliga upplevelser såsom vandring i vackra berg, besöka en av traktens bästa vingårdar, promenera utmed stranden vid Medelhavet, stadsvandra i närmast liggande kulturstad Lucca. Vi kommer att ha tid för härligt umgänge då vi njuter av läcker italiensk mat och dryck.

Det kommer vara tillfälle för intressanta samtal såväl som egen tid vid poolen.

 

Under resan bor och utgår vi dagligen från gården Casa Oliveta . I omgivningarna kring gården i Colle di Compito finns möjlighet till egna promenader eller löparrundor kring närbelägen sjö, spela tennis, golf eller hyra cykel för att utforska omgivningarna på egen hand.

I staden Lucca får vi en historisk guidad vandring och tid att handla lokala specialiteter.

PRIS OCH DATUM

Datum: 25 maj– 1 juni 2021

Reslängd:  8 dagar

Gruppstorlek:  Max 14 personer + arrangörer

Pris: 10 900 SEK (plus flyg från t ex 1300 kr med Ryanair)

Målgrupp: Du som vill ha en exklusiv resa innehållande träning, njutning, glädje upplevelser för sinne och smak i vackra Toscana tillsammans med oss!

I RESAN INGÅR

Boende, del i dubbelrum ( enkelrumstillägg 2500kr)

Alla gemensamma transporter i Toscana

Alla måltider (förutom en middag för valfri utflykt))

Alla tränings samt yogapass

Alla utflykter

Reseledare, träningsinstruktörer

HÖJDPUNKTER PÅ RESAN

Dagliga träningspass

Besök och middag på vingård

Vandring i bergen

Vandring-bad på stranden vid Medelhavet

Stadsvandring i staden Lucca

Lyxigt boende på gården Casa Oliveta

Utforska lokala viner med gårdens sommelier

Underbar italiensk mat

Härligt umgänge med nya och tidigare vänner

Dagsprogram

Dag 1. Lördagen den 25 maj- Avresa från Stockholm (Ryanair, Norwegian, SAS, alt tåg)

Välkommen till Italien och Toscana .Ankomst till Pisa flygplats med egen bokat flyg , Vi möter dig på Pisa flygplats, och kör dig /er till Colle di Compito och gården Casa Oliveta. Efter att ha checkat in på ditt rum väntar en rundvandring på gården samt en skön god gemensam middag. 

 

Dag 2. Söndagen den 26 maj-Yoga – träning samt promenad på stranden.

Vi börjar morgonen med en god uppdukad frukost. Efter det har vi ett skönt yoga pass, och/ eller träning. Litet vila vid poolen samt en god lunch.
Efter lunchen beger vi oss sedan ned till Medelhavet för bad och promenad.

Väl hemma njuter vi en härlig gemensam lagad måltid med lokala specialiteter.

 

Dag 3. Måndagen den 27 maj. Vandring i berg samt träning och yoga

Efter god frukost så värmer vi upp kroppen med lugn träning . Efter det beger vi oss till bergen för en fantastisk vandring på ca 3- 4 tim med medtagen lunch.

Väl hemma kopplar vi av vid poolen. Det kommer att finnas möjlighet till lugn träning/yoga för de som vill sträcka ut sina kroppar.

 

Dag 4. Tisdag den 28 maj. Stadspromenad i Lucca samt träning och yoga

Efter sedvanlig frukost följt av yoga- och därefter fyspass, tar vi oss mot staden Lucca för guidad stadsvandring.. Lunch på egen hand, samt tid för inhandling av lokala specialiteter som Italien erbjuder.

 

Dag 5 . Onsdagen den 29 maj. Träning samt besök på vingård med middag och vinprovning.

Efter lugn skön frukost tar vi en gårdsdag med med lugn träning efter önskemål och möjlighet till egna promenader och egen avkoppling. Idag finns möjlighet till egna utflykter såsom cykeltur, tennis eller golf.

På kvällen tar vi oss till en vingård för en god middag med provning av gårdens egna viner.

 

Dag 6. Torsdagen den 30 maj. Yoga samt utflykt till stranden med träning, vandring och bad.

Efter frukost följer dagens yogapass och fri förmiddagsaktivitet/vila.

Efter lunch på gården ger vi oss av ned mot medelhavet igen för avkoppling eller träning efter eget sinne. Vid återkomst till Casa Oliveta väntar en skön gemensam middag.

 

Dag 7. Fredagen den 31 maj. Träning och återhämtning

Frukosten följ av exempelvis Yoga och Funktionell träning.  Vi stannar ”hemma” på gården för valfria aktiviteter, lunch och laddar för avslutningsmiddag med vinprovning av Casa Olivetas egna sommelier Lena Lagerström

 

Dag 8. Lördag den 1 juni.

Hemresedagen äter vi en lång skön frukost följt av yoga samt funktionell träning.

Sedan beger vi oss till Pisa flygplats för hemresa till Sverige.

Med reservation för förändringar.

OM TRÄNINGSINSTRUKTÖRERNA

Cecilia Winkfield

Utbildad dansare, sjukgymnast och Yogainstruktör, hemmahörande på Värmdö både privat och i arbetet på Värmdö Rehab där jag arbetar kliniskt och håller mycket gruppträningspass och patientskolor.
Under de senaste åren har jag förmånen att vara yrkesverksam utomlands i perioder med omstartsprogram med fokus fysisk och mental hälsa samt rehabilitering inom klimatvårdsrehab.
Under vår vecka tillsammans i Toscana ser jag fram emot att guida er inom meditation & Yoga samt funktionell träning med fokus puls och styrka. 
Jag tror på balans mellan dessa olika träningsfokus. 
Hoppas ni hänger på!!

 

Susanna Wolgers

Utbildad sjukgymnast, KBT- terapeut, ledarskapskonsult. Arbetar till vardags på Friskispraktiken i Stockholm med specialitet idrottsmedicin och mental hälsa, samt som konsult i ledarutveckling.
Har lång erfarenhet av att arbeta med träning av såväl individuell elitidrott samt gruppverksamhet. Haft förmånen att under flertalet år genomföra omstartsprogram utomlands med fokus fysisk och mental hälsa vid ffa stressrehabilitering. Min passion är utveckling av människor och träning. Fokus för träningen är funktionell styrketräning och puls varvat med återhämtning/meditation

Under vår vecka tillsammans ser jag fram emot att få inspirera och guida er igenom er egen träning efter era egna behov och önskemål.

Anmäl intresse

Tack för att du skickar in!

  • Black Facebook Ikon
  • Black Instagram Ikon
bottom of page