top of page

COWORKING I TOSCANA
Den 21 - 25 maj 2024

Succén fortsätter. För fjärde året i rad viker vi nu några dagar för dig som egen företagare eller anställd att få komma hit till vår gård jobba härifrån i några dagar. Närmare bestämt den 21 - 25 maj(tisdag-lördag) 2024.

Upplägget är väldigt enkelt.

Du bokar ett dubbelrum på gården under den aktuella perioden. Sen sitter du helt enkelt här i Toscana och jobbar i stället för din normala arbetsplats. Vinsten blir att du kommer få massor av ny inspiration, träffa nya vänner och dessutom bli personligt coachad. Peppe Ekmark bjuder nämligen på en timmes coaching under veckan.  På toppen av det kommer du få äta god italiensk mat samt tillhörande drycker.

Du kanske börjar med ett yogapass eller en promenad innan frukosten serveras. Sen går du till ”jobbet” som vanligt. Du sitter kanske själv och jobbar eller tillsammans med andra i köket, vardagsrummet, vid poolen eller varför inte på någon av alla våra uteplatser. När det är dags för lunch väljer du att ansvara för den själv, eller så har du bokat lunchen som serveras på gården.  Efter det kanske du tar ett dopp i poolen innan du sen jobbar vidare.

När du börjar bli klar för dagen väljer du mellan att bara hänga vid poolen eller hitta på något eget att göra på kvällen. Vill du följa med på någon av våra kvällsaktiviteter och samtidigt får lära känna de övriga som är här och jobbar så är du självklart välkommen att följa med på dessa. 

I varje rum finns det plats för två personer så det är med fördel du tar med sig en vän eller kollega om man vill jobba här tillsammans. Vi har sju sovrum så det är först till kvarn som gäller.

Nedan finner du mer information:

 • Datum 2024: Den 21 -25 maj

 • Pris per dubbelrum för hela perioden: 7000:- inkl. frukost (3.500:-/person)

 • Pris för lunchen: 150:- per person inkl. dryck

 • Pris för utflykterna: 400-650:- beroende på utflykt inkl. mat och dryck 

 • Närmaste flygplats: Pisa. Ryanair samt Norwegian flyger direkt från Sthlm, Gtb mm        

I priset ingår frukost samt 1 timmes personlig coachning av Peppe Ekmark i försäljning, ledarskap eller personlig utveckling på gården (värde 3000:- per person). Moms tillkommer på ovanstående priser. Vid bokning betalas en bokningsavgift på 2000:-. Resten betalas två veckor innan ankomst

 

Utflykter vi erbjuder efter dagens slut den 21 - 25 maj är följande:

​​

 • Tisdag: Middag på lokal restaurang

 • Onsdag: En kock kommer till gården och lagar italiensk mat

 • Torsdag: Besök på vingård inkl. middag

 • Fredag: Avslutningsmiddag som vi lagar tillsammans (succé förra året)

För bokning eller mer information, klicka på knappen nedan eller kontakta oss via kontaktformuläret!

 • Black Facebook Ikon
 • Black Instagram Ikon
bottom of page