BYT ARBETSPLATS EN TID

I och med att vi är uppkopplade ständigt så är det betydligt enklare idag att jobba på annan ort. Många väljer då att arbeta hemifrån. Nackdelen med det är att man då inte skapar den där gemensamma känslan av att bygga något tillsammans. Varför då inte kombinera detta. Ni tar med er jobbet till Italien.

Ni kanske börjar med ett yogapass eller en promenad innan frukosten serveras. Sen går ni till ”jobbet” som vanligt. Ni sitter kanske själva och jobbar eller tillsammans i köket, vardagsrummet eller konferensrummet. När det är dags för lunch har vi dukat upp en härlig buffé som ni njuter av och samtidigt kanske tar ett dopp i poolen innan ni sen jobbar vidare.

När ni börjar bli klara för dagen väljer ni mellan att bara hänga vid poolen, åka in till staden Lucca för att shoppa eller bara gå runt lite innan det sen är dags för middagen. Där kan ni välja mellan att laga den tillsammans i det stora härliga köket, gå ut på en lokal restaurang eller kanske besöka en vingård. Eller varför inte lära er laga italiensk pasta eller en äkta italiensk vedungsbakad pizza som sen avnjuts med ett gott toskanskt vin.

Vi tar emot företag med upp till 14 personer där vi skräddarsyr en period helt efter era önskemål.

  • Black Facebook Ikon
  • Black Instagram Ikon