top of page

KURSER

Workshop

Sälja bra eller sälja bäst

”Det finns bara ett ord för trippen. Världsklass. Kunskap, energi, träning, kultur och lysande upplägg. Jag har 100-tals böcker om sälj, har hört massor av säljgurus men ingen som gett så mycket, så äkta och så verklighetsförankrat.
Du gav knivskarpa verktyg för att lyckas med min försäljning” Ulf Bergman

BA065C01-D33A-4E2D-89B1-723EF9D35E19_4_5005_c.jpeg

Lyckoresan

Trivs du med ditt liv? Lever du dina drömmar och känner lycka och glädje varje dag när du vaknar upp? LYCKORESAN är för dig som vill ta nästa steg i tillvaron och börja njuta av livet fullt ut.
Under fyra dagar får du verktygen du behöver för att uppnå dina drömmar, tillsammans med Agnes Sjöström som är drivkraften bakom Lyckopodden & grundare av Lyckoverkstan - och Peppe Ekmark som är en populär ledarskapscoach, föreläsare och författare.

thumbnail_LinkedIn bild lansering.jpg

Executive Summit

Står du inför en tillväxtresa och vill ta nästa steg för att utveckla verksamheten? Då har du kommit rätt!
Under fyra dagar i underbara Toscana får du verktygen du har saknat för att ligga i framkant som ägare, ledare och VD - och insikten du behöver för att få alla på företaget att bli lika engagerade i förändringen som du. 

IMG_2556.jpg

Yoga, vandring och vinprovning i Toscana 

"Jag välkomnar er med värme och glädje till en yogaretreat med guldkant där Du kommer få uppleva yogans magiska värld men även naturen på våra vandringar, god italiensk mat och kanske lite gott att dricka. Det kommer finnas utrymme till egen tid. Jag är så tacksam att få dela det jag älskar mest yoga, naturen, rörelse och vin. "Jenny Ström

IMGCow.jpg

Coworking vecka

"Tack Peppe för helt faktastiska dagar på din kursgård. Så mycket kärlek, vänskap, nya vänner. Vilken förmån det var att få lära känns så många nya andra egenföretagare och verkligen få chansen att prata om att både driva företag men även att få chansen att prata om livet. Jag kommer garanterat att komma tillbaka nästa år" Lars Toftefors

  • Black Facebook Ikon
  • Black Instagram Ikon
bottom of page