top of page

KONFERENS OCH KICK-OFF

IMG_3681.jpg

Ibland kan man behöva både ny energi och lite inspiration för att ta verksamheten framåt. Ett uppskattat inslag är då att boka ett ledningsmöte eller konferens i Toscana. Här får ni tid för reflektion samtidigt som ni i lugn och ro hinner arbeta igenom alla kommande strategier.

 

Att byta miljö kommer garanterat att skapa ny inspiration för att inte tala om vinsten av att bo tillsammans under samma tak i några dagar. När ni arbetat klart för dagen ordnar vi sen roliga aktiviteter som t.ex matlagnings med allt från pastabakning till vedungsbakad pizza. Allt med hjälp av våra duktiga lokala italienska kockar. Vidare kan vi ta med er på allt från vinprovningar till besök på fantastiska vingårdar. Eller varför inte besöka städer som Florens eller Lucca. 

 

Vi har plats för upp till 14 bäddar fördelat på 7 dubbelrum. Vidare har vi många bra utrymmen och platser att kunna konferera på, både inomhus samt utomhus. Självklart finns all utrustning såsom projektor, ljud och blädderblock mm.

Vill ni ha ett konkret upplägg där vi även erbjuder workshop inom sälj och ledarskap så kan vi ordna det med. Peppe Ekmark som till vardags jobbar med detta hjälper er att sätta ihop den bästa konferensen eller kick-offen.

Och det bästa av allt är att det är både billigare och enklare än du tror. Kontakta oss gärna för ett konkret upplägg. Läs mer på Peppes hemsida via knappen nedan.

  • Black Facebook Ikon
  • Black Instagram Ikon
bottom of page