top of page

OM PEPPE & LENA

Peppe är en entreprenör som har arbetat många år som chef i mediabranchen. Han är också en efterfrågad föreläsare samt författare till böckerna ”Pojken som levde sina drömmar” och ”Sälja bra eller sälja bäst – hur du hittar nyckeln till kundens hjärta”.

Lena är sommelier och civilingenjör, och arbetar sedan många år i IT-branchen.

 

När Peppe, för 25 år sen, en kväll satt på en terrass i Toscana och funderade på framtiden, målade han upp en dröm. Att innan han blev 50 år så skulle han äga ett eget hus i Toscana. Långt senare träffade han Lena som mycket snart delade hans dröm. År 2010 förverkligades den drömmen - det blev ett gammalt stenhus i norra Toscana utanför staden Lucca.

 

Vi blev omedelbart förälskade i denna region och ville gärna dela med oss av allt fantastiskt, så vi började anordna mat- och vinresor, samt kurser och konferenser i vårt hus, och det tog inte lång tid förrän våra vänner började fråga om de inte kunde få hyra det när vi inte var där.

 

Så med tiden växte en ny dröm fram om att kunna utveckla det ytterligare. Det var då vi hittade Casa Oliveta - ett hus som har allt som vi önskat oss. Två hus på en stor gård. Det mindre huset, som ligger lite avskilt, till oss själva, samt ett stort, underbart hus som vi kan hyra ut till de som vill lära sig mer om Toscana och upptäcka det som denna region har att erbjuda. På gården finns dessutom 180 olivträd och en mängd olika fruktträd, och då Lena är utbildad sommelier och vinmakare, så kommer det nog inte att dröja lång tid tills det också finns vinrankor.

  • Black Facebook Ikon
  • Black Instagram Ikon
bottom of page