TEMARESOR

Vi har handplockat bland de bästa företagen och människorna som genom sin passion nu erbjuder en mängd färdiga paketresor med olika inriktningar.  Är det så att du själv brinner för något och vill dela med dig av din kunskap till fler människor genom att själva anordna en temaresa, tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig att sätta upp en sådan. Just nu erbjuder vi följande resor.

DSC_2037.JPG

Mat- & vinresor

Mat-, vin samt inspirationsresa i Toscana. Låt oss guida dig genom en del av Toscanas rika utbud av mat och vin.

600_0479.JPG

Workshop för företagare

Vi hjälper dig som behöver ny energi, kunskap och konkreta verktyg för att lyfta din verksamhet till nästa nivå. 

DSCF7946.JPG

Våga drömma och börja leva

En kurs i Toscana för dig som vill ha kunskap och inspiration för att på riktigt börja tro på dig själv, våga drömma och leva det liv du vill.

Kursen genomförs den 4-8 maj 2021.

80EB6DA8-0A66-41D7-93B2-67BFB0F2895D-900

Tränings- och livsstilsresa

Vill du skapa en sund livsstil genom goda vanor? Då ska du följa med oss till Toscana i  4-11 september Vi kommer träna tillsammans utomhus, samt njuta av mat, sol, bad, värme och härlig gemenskap – allt i Toscanas vackra landskap. Dessutom får du föreläsningar där vi går igenom kost, sömn, motion, stress och hur du hittar mål i livet. Denna helhet kommer ge dig de nycklar och verktyg som behövs för att skapa ett balanserat och hälsosamt liv.

Dezza%20sommar%202012%20553_edited.jpg

Mat-, vin- och vandringsresa

Följ med på en härlig resa till Toscana i Italien. Under dessa dagar kommer vi vandra i berg och dalar, runt vingårdar samt i den historiska staden Lucca. När vi inte vandrar besöker vi vingårdar och restauranger, samt lär oss att laga underbar italiensk mat tillsammans med en italiensk kock.  Det kommer även finnas tid för både sol och bad samt shopping, allt i Toscanas vackra landskap.

  • Black Facebook Ikon
  • Black Instagram Ikon

© 2018 av Casa Oliveta