top of page

Yoga och Träningsresa - Resor utöver det vanliga

Följ med på en personlig Träning- Yoga och Inspirationsresa till underbara Toscana. En resa där vi kommer ta hand om dig i fem dagar.

På resan kommer vi förutom att träna och ta hand om våra kroppar även att göra olika utflykter med fokus på fysiska aktiviteter. Allt för att träna våra kroppar samtidigt som vi får en mängd härliga upplevelser.

Under resan bor och utgår vi dagligen från gården Casa Oliveta. I staden Lucca får vi en historisk guidning och passar sen på att shoppa lite. Egentid vid poolen kommer också finnas.

Du får även möjlighet att lära känna nya människor som delar samma intressen som du själv har.

Det här är en inspirations- och träningsresa på högsta nivå. 

PRIS OCH DATUM

Datum: 23 april – 27 april 2019

Reslängd:  5 dagar

Gruppstorlek:  Max 14 personer + arrangörer

Målgrupp: Alla som vill träna och samtidigt uppleva nya områden

Introduktionspris: 10.900:- (9.900:- exkl.flyg)

I RESAN INGÅR

Flyg & Boende (se ovan)

Del i dubbelrum

Alla transporter i Toscana

Alla måltider (utom lunchen i Lucca) och drycker

Alla tränings samt Yogapass

Alla utflykter

Reseledare, träningsinstruktörer mm

HÖJDPUNKTER PÅ RESAN

Yogapass varje dag

Fyspass varje dag

Besök och middag på vingård

Vandra på stranden vid medelhavet

Vandring i bergen med underbar utsikt

Stadsvandring i staden Lucca

Lyxigt boende på Casa Oliveta

Lyxig avslutningsmiddag på gården

Lära känna nya människor

Dagsprogram Våren 2019

Dag 1. Tisdag den 23 april - Avresa från Stockholm Skavsta (kontakta oss för annan flygplats) 

Välkommen till Italien och Toscana. Du landar kl.12.35 på Pisa Airport. Vid ankomsten i Pisa möter vi dig på flygplatsen och en buss tar dig till Colle di Compito och gården Casa Oliveta där vi kommer bo under resan. Efter att ha checkat in på ditt rum och packat upp väntar sen en skön promenad runt en närliggande sjö. Efter det genomför vi det första Yogapasset för att sedan koppla av innan middagen som serveras i vårt gemensamma kök.

Dag 2. Onsdag den 24 april - Yoga, träning samt promenad på stranden.

Vi börjar morgonen med ett härligt Yogapass för att få igång våra kroppar. Efter det väntar en uppdukad frukost. Sen kör vi igång med ett Pilatespass följt av en god lunch. Efter lunchen beger vi oss sedan ner till medelhavet för en skön promenad på stranden samt lite sköna övningar.

Väl hemma innan middagen landar vi i ett Yin Yoga pass för att sedan avrunda dagen med en god middag på en lokal restaurang.

Dag 3. Torsdag den 25 april – Vandring i bergen samt träning och yoga.

Som vanligt börjar vi dagen med ett Yogapass för att väcka våra kroppar innan vi sätter och oss och äter frukost. Efter det beger vi oss till bergen för en fantastisk vandring på ca 3-4 timmar och avslutar med medtagen lunch. Väl hemma sen kopplar av i några timmar för att sedan sträcka ut kroppen i ett skönt yogapass. Efter att ha sedan gjort oss iordning för kvällen väntar sen en god middag samt vinprovning på en vingård.

 

​Dag 4. Fredag den 26 april – Stadspromenad i Lucca samt träning och Yin Yoga

Efter sedvanlig Yoga följt av frukost sätter vi sen igång med ett ordentligt fyspass. Sedan beger vi oss in till staden Lucca där vi äter lunch på egen hand för att sedan uppleva en stadsvandring och guidning. Här finns det även tid för lite shopping innan vi beger oss hem för ett Yin Yoga pass. Vi avslutar sen dagen med en härlig avslutningsmiddag med överraskningar.

Dag 5. Lördag – Yoga, Pilates samt hemresa till Sverige

Sista dagen börjar vi med morgonyoga följt av frukost. Efter det kör vi ett Pilatespass innan vi avslutar med en lite tidigare lunch. Efter det är det sedan dags att packa ihop våra saker för att sedan bege oss till flygplatsen för hemfärd till Sverige med härlig energi i kroppen och en massa nya vänner.

Vi landar sen på Skavsta ca kl.17.00.

OM TRÄNINGSINSTRUKTÖRERNA

 

Sara Aggeklint – yogainstruktör
41 år och boendes i Eskilstuna med mina två barn Maya 13 år och Nikki 11 år. Arbetar som Ekonomichef och Yogainstruktör.

Träning för mig ingår i hela konceptet att njuta av livet. Jag tränar för att kunna äta och dricka vad jag vill och för att öka mina förutsättningar till ett långt lustfyllt liv. Jag har alltid varit en tjej med mycket spring i benen och spelade fotboll i 15 år. Träning har alltid varit nödvändigt för mig för att jag ska må bra och kunna prestera inom allt jag tar mig för. Jag har sedan 2014 åkt på en till två träningsresor per år och det är lika magiskt varje gång.

Jag började med yoga 2011 och har varit yogainstruktör sedan april 2016. Jag instruerar yoga på Nova Training Center där majoriteten av våra medlemmar tränar kampsport och crossfit. De flesta som kommer på mina pass är helt nya för yoga, det är blandat med tjejer och killar och allt från åldrarna 14-60 år.
I april 2018 blev jag kär i YIN YOGA. Jag har sedan dess introducerat det nere på klubben och det har tagits emot med öppna armar. Vi lever i en högintensiv värld ofta med höga krav på prestation så att få komma ner och landa på mattan hos mig är ett välkommet avbrott både från de andra träningspassen men kanske allra mest från skola och jobb.

Det jag vill ge er på denna resa är precis det. En stunds stillhet med mjuka fina rörelser och ett inre lugn i kombination med fysisk träning, stretch i en helt magisk miljö.

 

Gianna Stevanovic Troyse

34 år boendes i Eskilstuna med min man Milomir.

Arbetar som arbetsspecialist på Eskilstuna kommun. Grundare av Corestyrka Sverige.

För mig är träningen en del av min livsstil och jag har varit aktiv tränande i mer än 20 år. Jag startade min idrottskarriär med kampsporten TaeKwonDo för 17 år sedan och har tävlat och tränat på elitnivå. Idag tränar jag mycket Pilates och Crossfit då jag försöker ha en bra variation i min träning.

Jag har studerat till Hälsopedagog på Gymnastik-och Idrottshögskolan (GIH) i Stockholm. Jag är även utbildad Personlig Tränare, Diplomerad massör och Licensierad kostrådgivare.

Jag nischade jag in mig på att arbeta mot rehabilitering efter graviditet och inkontinens problematik och jag har varit flertalet gånger i Storbritannien för att utbilda mig inom kvinnohälsa hos Burrell Education som är världsledande inom området.

2018 startade jag mitt egna företag Corestyrka Sverige som erbjuder rehabfokuserad träning för att få en starkare mage, rygg och bäckenbotten. Främst för att klara av vardagens bestyr. Jag är även utbildad inom gravidträning, pilates och yoga och idag håller jag mina egendesignade corestyrka kurser och pilatespass.

För mig är det viktigt att ha en balans i vardagen. Att orka prestera högt, ha höga mål och våga drömma stort. För att klara av att rikta vårt fokus behöver vi även hitta en plats där vi kan fylla på med energi. På denna resa få du just det, fylla på med energi, våga drömma stort och framförallt får du möjligheten att ta hand om hela dig, inifrån och ut.

  • Black Facebook Ikon
  • Black Instagram Ikon
bottom of page